Despre tine


Parerea mea despre tine... chiar daca aparent nu se vede...sau chiar daca altii spun altfel...esti un om foarte valoros.Uite ce am constatat:
Ce ai in inima se reflecta si afara. Daca ai rautate in inima rautate o sa se vada, iar daca ai pace, pace o sa se vada. Lipsa de pasiune pentru oameni ne determina sa vorbim chiar si impotriva celor pe care Dumnezeu i-a ales sa slujeasca.
Cand a venit printre oameni,Cristos ii iubea. Avea aceasta dorinta sa mangaie, sa vindece rani, sa aduca la viata. Cuvintele lui trezeau interesul oamenilor... El vedea in om ceea oamenii nu pot vedea in El. Acesta a fost motivul pentru care a acceptat sa vina la noi, stiind ca Il asteapta crucificarea.

Cand altii au otrava pe limba, Dumnezeu are pacea. Cand altii nu te vad bine, Dumnezeu vede potentialul din tine, vede durerea din tine si e gata sa o ia. Cand altii te desconsidera, lui Isus ii pasa de tine intr-un mod pe care nu poti sa il intelegi.

El este motivul pentru care cant. Am ales sa caut ce este bun la cei din jurul meu...pentru ca El a ales sa scoata din mine ceea ce e mai bun... astfel, cele rele au fost inabusite. Ciudat pentru unii, dar normal pentru mine deoarece Isus intotdeauna  m-a vazut altfel decat cei din jurul meu. Asa te vede si pe tine, de aceea am ales sa traiesc altfel... am ales sa traiesc diferit decat cei care traiesc impotriva a ceea ce cere Dumnezeu. 

Daca unii au venin pe limba, am ales sa nu am venin. Daca unii urasc, am ales sa nu urasc. Daca unii se inchina la idoli, am ales sa nu ma inchin la idoli. Daca unii blestema si injura pe Dumnezeu, am ales sa  laud pe Dumnezeu si sa Il cinstesc. Am ales sa cant despre El, si pentru El... in timp ce unii canta pentru satan. Am ales sa fac o schimbare in bine, in timp ce unii au ales sa schimbe binele cu raul.

Totul se rezuma la Dumnezeu si la alegerile pe care le facem. Ce alegi aceea ai. Poti sa zidesti,
sau poti sa darami. Poti sa ai pace sau poti sa o refuzi acceptand o inima plina de rautate. Poti sa iubesti, sau poti sa sa nu iubesti. Poti sa ierti sau poti sa urasti. Poti sa te bucuri pentru bucuria celor din jur, sau poti sa critici avand o inima invidioasa. Poti sa traiesti cu Isus sau poti sa traiesti impotriva Lui, neacceptand poruncile Lui.

Alegerile tale sunt consecintele vietii pe care o traiesti. Ai ales bine, traiesti bine. Ai ales rau,
traiesti rau. Eu am ales sa fiu diferit decat lumea aceasta nebuna care isi face viata tot mai
acra limitandu-L pe Dumnezeu, renuntand la El pentru a putea trai in desfranare si idolatrie.

Parerea mea este ca modul in care te priveste Dumnezeu acum, ar trebui sa te determine sa faci ceva in ceea ce te priveste. El vede in tine un om capabil sa faca ceva pentru ca Imparatia Cerurilor sa se extinda. El vede bunatatea din adancul tau pentru  ca El a pus-o acolo. Daca altii te urasc, El te iubeste ; asa se explica faptul ca a acceptat sa vina si sa moara pe cruce. Stia ca asa te poate face liber pe tine,  ca poate sa ia toate pacatele tale ; si a facut-o. Tu te vezi un nimic... dar El stie ca poti deveni omul prin care oamenii din jur vor face o schimbare in bine.

Asta este ceea ce cred eu despre tine... si ca mine mai sunt multi altii. Cred ca ai pret in ochii lui Dumnezeu si ca trebuie sa faci ceva cu viata ta. Eu am ales, si ma bucur de alegerea facuta. Nu e usor...dar de-a lungul  ultimilor aproximativ opt ani am trecut peste tot ce a fost mai greu.... si voi mai trece. Ma vedeam prea mizerabil ca sa am pretentia ca Dumnezeu sa vada ceva bun in mine. Si uite ca a vazut in mine ceea ce oamenii nu au putut vedea.  Am pace... si nu regret niciuna din alegerile facute pentru a-l cinsti pe Dumnezeu.

Sfatul meu este sa te gandesti la ceea ce ti-am scris. Si daca vrei sa faci ceva pentru sufletul tau, nu esti prea mizerabil sa incepi acum. Incepe si vorbeste cu Dumnezeu. Spune ceea ce simti... ce simti in interiorul tau... El deja te asculta, te simte... si vrea sa alunge rautatea ascunsa in tine. Nu iti fie frica sa accepti caile Lui, dorintele Lui. El vede ochii tai si simte inima ta, cu iubirea Lui pretioasa. Isus te iubeste, omule.. te iubeste!