duminică, 21 martie 2010

Adi Gliga la MARANATA - HUNEDOARA



Am plecat pe la vre-o trei jumate spre Hunedoara. Singurul incident a fost atunci cand in fata politiei, Ovidiu a intrat in depasire pe linie continua. Cand zic in fata politiei, zic ca masina de politie era la doar cativa zeci de metri de noi. Mare mi-a fost mirarea, ca de si i-am vazut, Ovidiu a intrat in depasire.
Evident,am fost trasi pe dreapta. Nimic nou.
Cu doar o seara inainte ne-a oprit politia, tot pentru depasire pe linie continua,tot la cativa zeci de metri. E amuzant.

In seara aceea, am scapat din cauza ca Ovidiu s-a prezentat ca fiind crestin. Adica ofiterul de politie l-a intrebat daca suntem muncitori sau elevi. Ovidiu i-a zis ca suntem o trupa de muzica crestina...ceea ce ma facea sa ma simt jenat. Jenat din cauza ca el, politistul zicea:

- Crestin? Doar nu esti popa...zicea el catre ovidiu.
- Nu raspunde ovidiu zambind.

Si asa au intrat in discutie. Politistul a inceput sa intrebe pe Ovidiu una si alta....daca e voie sa bei si intrebari de genul asta.

- sa vezi mai Ovidiu ca iti dau numai o avertizare....numai din cauza ca voi pocaitii imi sunteti simpatici.

Asa ca am scapat cu o avertizare. Evident in discutii era vb despre noi, asa ca au cerut un CD cu noi. Le-am dat Cd-ul si sper sa le foloseasca.
Dupa incident, Ovidiu a luat-o mai incet.

In schimb azi, cand am vazut cu a intrat in depasire, am ramas uimit. Nu stiu ce sa zic, decat ca si de data asta ne-au lasat.

Era amuzant. Sa fie oare din cauza ca avem obiceiul acesta sa cerem ajutor lui Dumnezeu inainte de orice drum? Nu stiu.
Am ajuns la Hunedoara si am facut probe de sunet. Am reglat chitarile si am avut dupa aceea un timp fain. A fost invitat la predica fratele JAN CHIFOREAN, care a predicat despre iertare. Foartre profund.

Am cantat pentru primadata in viata, avand orchestra pe spate si cu corul bisericii. Am ramas placut impresionat. Un sentiment fain pentru un muzician. Au cantat extraordinar. Melodia cum doreste un cerb. As vrea sa mai repet experienta.

A fost o seara reusita....
Uite cateva poze.





Un comentariu:

monica spunea...

Intodeauna acelasi Adi Gliga ,este numaru unu ,in intrajutorarea semenilor si cel mai bun suflet de crestin
DOMNUL SA TE BINECUVANTEZE ,FI LUMINA!:)