joi, 16 octombrie 2008

RADIO HOPE

S-a lansat un nou radio crestin. Radio Hope.

Radio Hope este modul prin care Dumnezeu:- isi desfasoara lucrarea Sa printre studenti;- ne face parte la trezirea spirituala in cadrul actualei generatii;- isi depune marturia existentei Sale in Romania.Credem ca fiecare om tanjeste dupa o speranta in care sa isi ancoreze viata. Domnul Isus este unica solutie prin a carei lucrare salvatoare ne ofera oportunitatea de a fi copii a Lui Dumnezeu, primind astfel cetatenie cereasca: „Dar tuturor celor ce L-au primit, adica celor ce cred in Numele Lui, le-a dat dreptul sa se faca copii ai Lui Dumnezeu. (Ioan 1:12)”.
Avand in vedere necesitatea de a oferi solutii biblice, nevoilor tinerilor din Romania, suntem motivati sa dezvoltam Radio Hope pe internet.

“ Radio Hope se adreseaza acestei generatii de tineri deoarece si eu sunt tanar si cunosc necesitatile spirituale cu care acestia se confrunta;Viziunea mea este ca tinerii care nu sunt mantuiti sa Il cunoasca pe Dumnezeu prin intermediul acestui Radio.De asemenea cei care au cunoscut calea mantuirii pot primi ori de cate ori au nevoie incurajare si hrana sufleteasca.DA, stim ca Domnul le va vorbi prin Radio Hope.”Alex Tascu, Lider Coordonator RH

Niciun comentariu: